http://www.sexzun.com
06 Mayıs 2024 Pazartesi

Prof. Dr. Kamil Aydın: İmamoğlu İBB İçin Çok Talihsiz Bir İsim

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın, analiz programında gündemi değerlendirdi. Ekrem İmamoğlu’nu sert sözlerle eleştirdi. “Talihsizlik” olarak tanımladı.

08 Mayıs 2023 Pazartesi, 17:43

Kardelen TV’nin en çok izlenen programı Analiz, özel konuklarıyla gündemin nabzını  tutmaya devam ediyor.

Kardelen TV Genel Yayın Yönetmeni Soner İstanbullu’nun sunumu ve gazeteci yazar Esat Bindesen’in katkılarıyla Analiz programının bu bölümde konuğu MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın oldu.

Prof. Dr. Kamil Aydın’ın gündeminde, Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum’da izinsiz yapmaya kalkıştığı miting sonrası yaşanan provokasyonlar vardı.

Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum’a gelmesiyle oluşan provokasyon ve gerginliğe değinen Prof. Dr. Kamil Aydın,” Sayın İmamoğlu, belediye başkanı değil mi?  İstanbul’un seçilmişi ve İstanbul türkiye’nin en büyük metropol kenti, bir sürü sıkıntıları var. Hala yaşamakta olduğu bu sıkıntılara o kadar vaatlerde bulundun.  Sayın İmamoğlu, yani otobüse binip bütün Türkiye’yi dolaşmak bildiğim kadarıyla bundan öncede Karadeniz turu attı, Van’a gitti. Özel uçaklarda emirlerinde . Bir taraftan da israftan böyle gariban şeyler yapıyorlar. Genel başkanı 100 bin  tl’lik otel odasında; fakir fukara edebiyatı ,soğan sarımsak konuşuyor. Bu da özel jetleriyle o il senin bu il benim. Peki İstanbul2u kim idare ediyor ? İstanbul şehremini nerde? Bakınız yaklaşık olarak 4 yıl geçti. Bakınız İstanbul Büyükşehir Belediyesi için çok talihsiz bir isim bunu açık bir şekilde söylüyorum. Sen orada trafik sorununu çözmemişsin, o kadar vaatlerine rağmen işten çıkarmayacağım dediğin bir sürü insanı mağdur edip işten çıkarmışsın. Sel olmuş çare üretmemişsin. Millet seni ararken sen sahillerde , plajlarda bulmuşlar. Kar yağmış İstanbul’da trafik aksamış , yerle yeksan olmuş İstanbul, kazalar olmuş, millet seni aramış çözüm üretmeyi beklerken sen balık restoranda büyükelçiler ile fink atıyorsun. Böyle bir şey olabilir mi? Başka bir felaket oluyor İstanbul’da sen geliyorsun Palandöken’de kayak yapıyorsun. Bütün bunları uç uca eklediğimiz zaman bir kere Ekrem İmamoğlu’nun belediye başkanı olarak karnesi sıfırdır. Bir de buna mukabil bunu üstüne bir de bu kadar gergin bir ortamda il il dolaşıp her ilinde beklentisine ya da 7’li masanın da bütün paydaşlarına mavi boncuk dağıtıyorsun. “  dedi.

İmamoğlu’nun Erzurum’daki milliyetçi söylemini de eleştiren Kamil aydın,”  Sanki Erzurumlu bu kadar saf.  Erzurumlu bu kadar feraseti eksik bir  coğrafya böyle bir insan. Ya Erzurumlunun ferasetini sen anlayamazsın, algılayamazsın ve öyle manipüle de edemezsin.  Ben İmamoğlu’na soruyorum neden Cumhuriyet halk Partisi’ne bayrak asmadılar?  Niye indirdiler?  Şimdi Erzurum’da bayrak sallamak kolay, oh ne güzel.  Sanki Erzurum’da balık hafızalı, unuttu. Van’da PKK bayrak açtı slogan attı. Neler söyledi sende otobüsün üstündeydin, kendinden geçtin. Ve hep birlikte eşinizle birlikte pkk2nın sıklıkla yaptığı işareti yaptınız. Şimdi oradan geldin, milli hassasiyeti yüksek bir şehre geldin  hadi oranın nabzına re bir şerbet vereyim. Bölücülerin isteklerin bölücü bir replikle tatmin etmeye çalış , milli hassasiyeti olan , manevi gücü bir yere geldiğinde de milli ve manevi değerleri ön plan çıkar. Efendim Türk bayraklarını sallayın. Böyle bir şey yok. Ya olduğunuz gibi görüneceksiniz ya da göründüğünüz gibi olacaksınız” açıklamasında bulundu.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir