http://www.sexzun.com
05 Mayıs 2024 Pazar

SARAÇOĞLU’NUN ÖĞRENCİLERİ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

23 Mayıs 2022 Pazartesi, 15:13

ÜNİVERSİTELER ARASI DÜZENLENEN HENTBOL SÜPER LİG MÜSABAKALARINDA, ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ HENTBOL TAKIMI TARİHİNDE BİR İLKE DAHA İMZA ATTI. ANTRENÖR NAZIM SARAÇOĞLU YÖNETİMİNDEKİ TAKIM, ÇIKTIĞI 5 MAÇTANDA GALİP GELEREK TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU.

KARDELENHABER.COM/YUNUS AKGÜL

Atatürk üniversitesi hentbol takımı üniversiteler arası düzenlenen hentbol süper lig müsabakalarında, çıktığı 5 maçtan da galip gelerek Türkiye şampiyonu oldu

Atatürk Üniversitesi Hentbol Takımı, Antrenör Nazım Saraçoğlu Yönetiminde başarıdan başarıya koşuyor. Üniversiteler Arası Düzenlenen Hentbol Süper Lig Müsabakalarında Atatürk Üniversitesi Hentbol Takımı Tarihinde Bir İlke daha İmza Attı. İlk gün Ankara üniversitesi ile karşılaşan dadaşlar mücadeleyi 22 sayı farkla kazandı.

Atatürk Üniversitesi Hentbol Takımı 2. Gün Kütahya Dumlu pınar üniversitesini 37.31 yenerken 3. gün Aksaray üniversitesini de 37.29 mağlup etti. Marmara üniversitesini de mağlup eden hentbol takımı son gün finalde Siirt üniversitesini 40-27 yenerek namağlup Türkiye şampiyon oldu

Dadaşlara şampiyonluk sevinci yaşatan Antrenör Nazım Saraçoğlu Yönetimindeki hentbol takımı, Yurt dışında düzenlenecek olan üniversiteler arası dünya şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

 

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir