http://www.sexzun.com
04 Mayıs 2024 Cumartesi

Suriye ve Irak’ın Kuzeyinde 3 bin 148 Terörist Etkisiz

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar terörle mücadeleye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Hulusi Akar, 10 ayda etkisiz hale getirilen terörist sayısını açıkladı.

21 Ekim 2022 Cuma, 17:34

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Edirne’de Şehit ve Gazi Aileleri Buluşması Programı’nda konuştu.

Gündeminde Terörle mücadele olan Bakan Hulusi Akar, 2022 Ocak’tan bu yana 3 bin 148 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Irak ve Suriye’nin Kuzeyinde teröristle mücadele operasyonlarının kararlılıkla sürdüğünü belirten Bakan Hulusi Akar, “Mehmetçik tek tek sığınaklarını, barınaklarını teröristlerin başlarına yıktı, yıkmaya devam ediyor. Bizim tek hedefimiz teröristler. Teröristler dışında bir hedefimiz söz konusu değil. 24 temmuz 2015’TEN itibaren bugüne kadar 36 bin 417, bu yılın başından itibaren ise suriye ve ırak’ın kuzeyinde 3 bin 148 terörist etkisiz hale getirildi. En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar da mücadelemiz devam edecek. Teröristlerin tek çaresi türk adaletine teslim olmak. Başka çarelerinin olmadığını teröristlerin sözde elebaşları anladı, diğerlerinin de anlaması gerekiyor. Hiçbir şehidimizin bir damla kanını yerde bırakmadık, bırakmayacağız. Aynı şekilde onların ailelerinin gözyaşlarının hesabını tek tek teröristlerden soruyoruz. Mehmetçik, ‘ölürsem şehit kalırsam gazi’ anlayışında, kendisine verilen görevleri atalarına layık şekilde yaptı, yapmaya devam ediyor.”  dedi.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir