http://www.sexzun.com
24 Nisan 2024 Çarşamba

Vali Çiftçi Etü Kristal’e Konuk Oldu

ERZURUM VALİSİ MUSTAFA ÇİFTÇİ REKTÖR PROF. DR. BÜLENT ÇAKMAK İLE BİRLİKTE ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ‘NİN (ETÜ) İNOVASYON MERKEZLERİNDEN OLAN KRİSTAL GİRİŞİMCİLİK MERKEZİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

05 Nisan 2024 Cuma, 10:09

Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak ile birlikte Erzurum Teknik Üniversitesi ‘nin (ETÜ) inovasyon merkezlerinden olan Kristal Girişimcilik Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerinin, marka değeri ve nitelikli istihdam oluşturma potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürülebilmeleri için, girişimcilerin fikir aşamasından pazara kadar olan faaliyetlerini destekleyerek Erzurum ve Türkiye genelinde ekonomik açıdan katma değer oluşturacak birçok yeni işletmelerin kurulmasını sağlayan ETÜ Kristal Girişimcilik Merkezi Erzurum Valisi Mustafa Çiftçiyi ağırladı.

Kristal Girişimcilik Merkezi’nin yürütmekte olduğu çalışmalar hakkında bilgi almak ve merkez bünyesinde ücretsiz mentörlük desteği alan girişimcilerle bir araya gelmek amacıyla ETÜ’ye gelen Vali Çiftçi’ye Erzurum Ziyarette Vali Çiftçinin yanı sıra Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Erzurum Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mustafa Küçükler ve Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Oktay Güven yer aldı.

Rektör Çakmak’ın bir süre Vali Çiftçi ve beraberindeki heyete yürütülen çalışmalar hakkında bilgi vermesinin ardından Kristal Girişimcilik Merkezi Koordinatör Yardımcısı Arş. Gör. Gürkan Kalınay, merkezin girişimcilere sunmuş olduğu destekler, çalışma alanları ve atölye imkanları ile ticarileşerek üretime başlayan projeler hakkında bilgi verdi.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir