http://www.sexzun.com
26 Nisan 2024 Cuma

Yıldıza 13. Uluslararası Liseler Arası Tiyatro Festivalinde Ödül Alan Öğrencilerden Ziyaret

24 NİSAN 12 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA KAYSERİ’DE DÜZENLENEN 13. ULUSLARARASI LİSELER ARASI TİYATRO FESTİVALİN ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİLER, İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERCAN YILDIZ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.

01 Haziran 2018 Cuma, 13:38

24 Nisan 12 Mayıs tarihleri arasında Kayseri’de düzenlenen 13. Uluslararası liseler arası tiyatro festivalin ödül alan öğrenciler, İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız’ı makamında ziyaret ettiler.

Kayseri’de yapılan festivale Erzurum’u temsilen katılan Yıldızkent İ.M.K.B Anadolu lisesi, Türk dili ve edebiyat öğretmeni Serdal Salmanlı’nın yazıp yönettiği “Bayrağı Yere Düşürmeyenler” isimli oyun ile temsil ederek en iyi yönetmen ödülü, en iyi erkek oyuncu ödülü, en iyi kadın oyuncu ödülü, en iyi kostüm ödülü ve en iyi dekor ödüllerine layık görüldüler.

Ödüllerini alan öğretmen ve öğrencilerimiz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu ve Okul Müdürü Ali Kaplan ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız’ı makamında ziyaret ettiler. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldız öğrencilerden daha çok başarı beklediğini ifade ederek çeşitli hediyelerle ödüllendirip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir