http://www.sexzun.com
05 Mayıs 2024 Pazar

Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Üst Düzey İmkânlarıyla Kamp Sezonuna Hazır

Erzurum son yıllarda yapılan önemli yatırımlar ile sporun gözdesi haline geldi. Kış sporları ile adını öne çıkaran Erzurum’da artık yaz aylarında da spor aktiviteleri yoğun bir şekilde gerçekleştiriliyor. Özellikle yaz sezonuyla kamp sürecine giren futbol takımları Erzurum’un Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ne yoğun ilgi gösteriyor.

15 Haziran 2023 Perşembe, 15:40

Erzurum’da son yılların önemli yatırımlarında olan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde yeni sezon hazırlıkları ivedi bir şekilde gerçekleştiriliyor. Hem kent merkezi ile oteller bölgesine yakınlığı hem de saha şartları dolayısıyla Süper Lig başta olmak üzere TFF1. Lig ve TFF 2. Lig takımlarının tercih ettiği Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, futbolcuların yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmasına imkan sunuyor

Kurulduğu günden bu yana 500’ün üzerinde yerli ve yabancı kulübü ağırlayan tesis, 22 futbol sahası ile dünyada şehir merkezinde yer alan tek yüksek irtifa kamp alanı olma özelliğiyle de dikkati çekiyor.

Geride kalan yıllarda Süper Lig’den Çaykur Rizespor, Antalyaspor, Kayserispor, Alanyaspor, MKE Ankaragücü, Hatayspor ve Konyaspor’u ağırlayan merkez, birçok yabancı takımın da sezon hazırlıklarına ev sahipliği yaptı.

Rezervasyonların sürdüğü ve temmuz ayının ilk haftasında takımların geleceği Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, 2023-2024 sezonu öncesinde futbolcuların güç depolamasına imkan sağlayacak.

Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ne yönelik önemli çalışmaları hayata geçiren Erzurum Büyükşehir Başkanı Mehmet Sekmen, Kamp merkezindeki sahaların yüksek standartlarda hizmet verdiğini ve Türk Futboluna FIFA standarlarında 22 saha ile büyük katkı sağladığını söyledi.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir