http://www.sexzun.com
27 Nisan 2024 Cumartesi

Balıklı Köy, Tortum Gölü Manzarasıyla Hayran Bırakıyor

ERZURUM’UN UZUNDERE İLÇESİNE BAĞLI BALIKLI KÖY, TÜRKİYE’NİN EN GÖZ ALICI KÖYLERİNDEN BİRİ OLARAK ÖNE ÇIKIYOR. KÖY, ETKİLEYİCİ TORTUM GÖLÜ MANZARASIYLA ZİYARETÇİLERİNİ KENDİNE HAYRAN BIRAKIYOR. TORTUM ŞELALESİ VE GÖLÜNE KOMŞU OLAN KÖY, ADETA BİR DOĞA HARİKASIYLA GÖRENLERİ MEST EDİYOR.

21 Şubat 2024 Çarşamba, 09:58

Erzurum’un Uzundere ilçesine bağlı Balıklı Köy, Türkiye’nin en göz alıcı köylerinden biri olarak öne çıkıyor.

Balıklı Köy, etkileyici Tortum Gölü manzarasıyla ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor. Tortum Şelalesi ve gölüne komşu olan köy, adeta bir doğa harikasıyla görenleri mest ediyor.

Gölün ortasında yer alan yarım adada, köy sakinleri ve misafirler, doğanın kucağında unutulmaz anlar yaşıyor. Fotoğraflar ve videolar aracılığıyla köyü görenler, Erzurum’da böyle bir güzellik olduğuna inanmakta zorlanıyor.

Balıklı Köy, tarihi yapılarıyla da dikkat çekiyor. Köy içindeki bu yapılar, ziyaretçileri geçmişe doğru bir yolculuğa davet ediyor. Ayrıca, köyde üretilen yöresel doğal ürünler de hem yerel halkın geçim kaynağı hem de ziyaretçilere eşsiz lezzetler sunuyor.

Tortum Gölü’nün kıyısındaki bu köy, adeta bir kartpostal manzarasını yaşayan sakinleriyle, misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunuyor. Göl manzaralı köy, doğaseverlerin ve tarih tutkunlarının gözdesi haline gelmiş durumda.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir