http://www.sexzun.com
11 Mayıs 2024 Cumartesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizle Bize Dikilen Deli Gömleğini Yırtıp Attık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim mitingeleri kapsamında Ordu’daydı. Önemli Mesajları oldu. “Bay Bay Kemal’e oy vermek, kimseye vacip kılınmış bir görev değildir” dedi.

04 Mayıs 2023 Perşembe, 17:06

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim çalışmaları kapsamında Ordu’da vatandaşlarla buluştu.

Orduda düzenlenen programda konuşan cumhurbaşkanı Erdoğan , CHP ve 6’lı masanın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu yine sert sözlerle eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında,” Bunca eziyete hiç gerek yok. Bay Bay Kemal’e oy vermek, hangi partiye gönül vermiş olursa olsun kimseye vacip kılınmış bir görev değildir. Gelin bu seçimde tercihimizi hep beraber Türkiye Yüzyılı’ndan bu yana kullanalım. Cumhuriyetimizin ilk asrında bize vesayetiydi, darbesiydi,  terörüydü, koalisyonuydu, ekonomik kriziydi, sosyal gerilimiydi derken altın kıymetinde yıllarımızı kaybettirdiler. Biz işte bu kısır döngüyü kırdık, milletimizle birlikte bize dikilen deli gömleğini yırtıp attık, asırlar sonra devletimizi yeniden güçlü, ülkemizi yeniden mamur, milletimizi yeniden müreffeh haline getirdik. Bunu da ülkemizin 81 ilinin tamamında gerçekleştirdik. Hayata geçirdiğimiz demokrasi ve kalkınma atılımlarıyla ülkemizin asırlık kayıplarını telafi ettik.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP’li belediyelerin durumuna işaret ederek,”  Sormak lazım CHP’li komşular falan sorun. Deyin ki şu Bay Bay Kemal acaba bu ülkeye ne yaptı? 10 tane büyükşehir belediyesi var orada neler yaptılar? İzmir’de ne yaptılar, İstanbul’da ne yaptılar, Ankara’da ne yaptılar? Şimdi takmış peşine onları dolaştırıyor. Yaptıkları bir şey yok zaten. İstanbulluyum ve İstanbul’un büyükşehir belediye başkanlığını yaptım.

CHP demek ne demektir? Çöp, çamur, çukur ve susuzluk… İstanbul’u Ordulu kardeşlerim iyi bilir. Çöpten, çukurdan, çamurdan, susuzluktan biz kurtardık. Aynı şey burası için de geçerli. Şu sahil yolu var mıydı? Samsun’dan Hopa’ya burayı yaptık. Ordu Havalimanı’nı yaptık. Ordu’ya bu yakışırdı onun için de bunu yaptık. Şimdi Ordu da Giresun da bu havalimanından istifade ediyor. Yaklaşık 1 milyona yakın yolcu buralardan taşındı. Çünkü biz yaparız, onlar konuşur. Sadece küresel düzeyde ses getiren projelerle uğraşmadık, aynı zamanda şehirlerimizin her birini eşi benzeri görülmemiş yatırımlara kavuşturduk.” Sert sözlerle eleştirdi.

Çiftçilere 5 Milyar lira destek sağlandığını belirten cumhurbaşkanı Erdoğan,” Tarım ve Orman’da Korgan, Kumru, Kırtaş ve Çağlayan barajlarının yapımı sürüyor. Çiftçilerimize yaklaşık 5 milyar lira tutarında tarımsal destek verdik. Sanayi ve teknolojide şehrimize 2 OSB, bir araştırma geliştirme merkezi kurduk. Enerjide Ordu’ya, Fatsa’ya, Gülyalı’ya ve Ünye’ye doğal gaz getirdik. Akkuş, Aybastı, Çaybaşı, Gölköy, İkizce, Korgan, Kumru, Perşembe ve Ulubey’i de en kısa sürede doğal gaza kavuşturacağız. Gördüğünüz gibi ne kadar özetlersek özetleyelim yaptıklarımız bitmiyor. Tabii bir de yapacaklarımız var. Seçim beyannamemizde önümüzdeki dönem için binlerce yeni projeyi milletimizin takdirine sunduk. Biz birileri gibi aklımıza eseni söylemeyiz ama söylediğimizi de yaparız.”  ifadelerini kullandı.

Karadeniz gazı ve sağlıkta yapılan dev yatırımlara da dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan ,” Karadeniz’de doğal gazımızı çıkardık. Ücretsiz olarak doğal gaz gelmeye başladı. Şimdi inşallah bir yıl boyunca 25 metreküpü ücretsiz olmak üzere doğal gazımız evlere geliyor. Sizlerden tüm bu gerçekleri komşularınıza, akrabalarınıza ve özellikle gençlerimize anlatmanızı istiyorum.

Eğitimde sıraların üzerinde artık kitaplar ücretsiz olarak var. 76 üniversite vardı, şimdi 208 üniversitemiz var. Üniversitesi olmayan ilimiz yok. Sağlıkta dev hastaneler kurduk. Ankara’da Etlik Şehir Hastanesi, Bilkent Şehir Hastanesi, İstanbul’da Çam Sakura, bunun yanında Murat Dilmener, Pakize Öz, bütün bunları o COVID döneminde hızla yaptık.”  şeklinde konuştu.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir