http://www.sexzun.com
16 Mayıs 2024 Perşembe

Cumhurbaşkanı Erdoğan,“7’li masada bunlar maalesef bu ülkenin kaderi ile oynuyorlar”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim çalışmları kapsamında Afyonkarahisar’daydı. Burada vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seccade edebiyatı yaptığına vurgu yaptı. 6’lı masa ittifakını terör örgütleri üzerinden sert sözlerle eleştirdi.

18 Nisan 2023 Salı, 15:47

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar Zafer Meydanı’ndaki mitingde konuştu.

Konuşmasında emperyalizme karşı verilen mücadeleye işaret ederek CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştirdi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun seccade edebiyatı yaptığına dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan;

“Türkiye son 21 yıldaki demokrasi ve kalkınma atılımlarımızla asırlık hayallerine ancak kavuşabildi. Şimdi birileri çıkmış bize tıpkı seccade edebiyatı yaptığı gibi emperyalizm edebiyatı yapıyor. Peki bu edebiyatı yapan kim? Emperyalistlerin tetikçisi, terör örgütleri ile kol kola yürüyen kişi. Emperyalizmin finansörü, Londra tefecilerinden aldığı sözlerle adeta sevindirik olan kişi. Bay bay Kemal acaba Londra’dan ne kadar para aldın da geldin? Aldığın bir şey var mı? Laf, emperyalistlerin truva atı, IMF ile adamlarını otel odalarında gizli saklı buluşturan kişi kim? Bu kişinin kim olduğunu biliyorsunuz değil mi? Bay bay Kemal çıkmış şimdi de her zamanki iğrenç üslubu ile bize anti emperyalizm dersi vermeye kalkıyor.

Afrika’dan Balkanlara, Asya’dan Orta Doğu’ya tüm mazlum ve mağdurların elinden tutarak emperyalist sömürge düzenine biz dur dedik. Birleşmiş Milletler kürsüsünden bu kardeşiniz dünya 5’ten büyüktür diye haykırarak emperyalistlerin kurduğu küresel sisteme biz itiraz ettik. Buradan şimdi bay bay Kemal’e sesleniyorum. Şayet bizim emperyalizme karşı duruşumuzu öğrenmek istiyorsan git sırtını sıvazlayan batıdaki ağababalarına sor. Git hamburgercide buluştuğun Pensilvanya’daki alçaklara sor. Git dağdaki kadrolarının başlarını ezdiğimiz bölücü yandaşlarına sor. Git Türkiye diyince gözleri parlayan mazlumlara sor. Git Karabağ’da işgalden kurtulan yerlerdeki kardeşlerimize sor. Git Doğu Akdeniz’de haklarına sahip çıktığımız Kıbrıs Türkü’ne sor. Sor ki, bizim kime secde ettiğimizi, kime de duruşumuzla, mücadelemizle, direnişimizle diz çöktürtüğümüzü sana anlatsınlar. Biz ne emperyalistlerin ne de onların tetikçilerinin önünde secde ederiz, biz sadece Allah’ın huzurunda rükuda eğilir ancak onun için secdeye varırız”  dedi.

“7’li masada bunlar maalesef bu ülkenin kaderi ile oynuyorlar.”

Kılıçdaroğlu’na eleştirlerini bu sefer de 6’lı masa üzerinden sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan,

“Bay bay Kemal unutma sen ayakkabılarınla seccadenin üzerinde gezinirsin. Biz secdeyi de biliriz, senin ayakkabı ile çiğnediğin seccadeyi de biliriz, kıbleyi de biliriz, kabeyi de çok iyi biliriz. Hanım kardeşlerim biz bir metrelik bez parçası dediğin başörtüsünü de biliriz, rengini şehitlerimizin kanından alan ay yıldızlı al bayrağımızı da çok iyi biliriz. Bu bay bay Kemal başörtüsüne bir metrekarelik bez parçası demiyor muydu? Ne diyeyim ben buna? Gel gör ki, şu anda yanına almış üç tane yavrucuk onlarla beraber 7’li masa oluşturmuşlar ve bu 7’li masada bunlar maalesef bu ülkenin kaderi ile oynuyorlar. Ülkesini emperyalistlerin siyasi ve ekonomik sistemine teslim etmekten başka projesi olmayandan anti emperyalizm dersi almayız. Kısır siyasi hesapları uğruna PKK’sından FETÖ’suna terör örgütlerinin emrine girenlerden onurlu duruş dersi almayız. Bizim ömrümüz bu ülkenin ve milletin hakkını yedi düvele karşı savunmakla geçti. Daha 7 kişiyi aynı masada oturtmaktan aynı hizada tutmaktan aciz olan bir kişi Türkiye’nin hakkını yedi düvele karşı nasıl savunur?” diye konuştu.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir