http://www.sexzun.com
14 Mayıs 2024 Salı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Kılıçdaroğlu’na Fetö ve PKK Eleştirisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , Antalya mitinginde konuştu. Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi. “Bay Bay Kemal, HDP ve PKK ne diyorsa kendisi de onu söylüyor. FETÖ ve gizli açık tetikçileri ne diyorsa Kılıçdaroğlu onu söylüyor” dedi.

02 Mayıs 2023 Salı, 17:17

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya Mitinginde vatandaşlara hitap etti.

Konuşmasında önemli mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi.

Cumhurbaşaknı Erdoğan,”Kılıçdaroğlu’nun verdiği sözlere bakın, destek istediği yerlere bakın, onu destekleyenlere bakın. Tamamı da işte bu duruşun tam dersidir. Tipik bir teslimiyetçi eski Türkiye politikacısıyla karşı karşıyayız. Eskiden adeta cennet vadiyle gelip size cehennemi yaşatanlar vardı değil mi? İşte Kılıçdaroğlu tam da böyle bir tiptir. Ağzından çıkanı kulağı duymaz, vaat diye söylediği şeylerin bir kısmı ülkeyi tanımadığı için zaten yapılmış olan işlerdir. Söylediği şeylerin bazılarının ucunun nereye gideceğini kendi de bilmez. Veya bilir ama diyet borcu gereği onu söylemek zorundadır. Çünkü bu zat, yaptığımız her şeyi yıkacağını, kurumları kapatacağını ifade ediyor. Yetmiyor üstüne bir de bürokratından iş insanına herkesi tasfiye edeceğini söylüyor. Daha doğrusu Bay Bay Kemal, HDP ve PKK ne diyorsa kendisi de onu söylüyor. FETÖ ve gizli açık tetikçileri ne diyorsa Kılıçdaroğlu onu söylüyor. Amerika’daki, Avrupa’daki mahfillerde kulağına neler üflenmişse Kılıçdaroğlu onu söylüyor. Arada bir kendi fikrini söylediği oluyor elbette. Onu da hep beraber mizah niyetine izliyor, gülüp geçiyoruz.

AK Parti ve Şahsının girdiği her seçimi kazandığına dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan,” Bizim ilgilendiğimiz bu zatın hangi hesabın temsilcisi olarak karşımıza dikildiğidir. Bunu anlamak için öyle çok derin analizlere gerek yok. Masanın etrafında oturanlara ve çevresinde dönenlere bakınca her şey ayan beyan açığa çıkıyor.

Buna rağmen şunu düşünmeden de edemiyoruz. Hangi insan kendi ülkesine, kendi devletine, kendi milletine bu kadar kin duyabilir? Bay Bay Kemal Amerika’da bir benzin istasyonunda bir restorana giriyor. Orada neler çevirdi o da belli değil. Açıkla, açıklayamıyor. Çünkü Pensilvanya’nın uzantılarıyla orada sohbetini bayağı koyulaştırıyor. Hangi insan ekmeğini yediği, havasını soluduğu vatanına böylesine büyük nefret besleyebilir? Bu duygunun gerisindeki sebepleri biz bilemiyoruz. Bize düşen bunun kasıtlı bir niyetin ürünü olmadığını, sadece gafletten kaynaklandığını umut etmektir. Tam 15 seçimdir biz önce Allah’ımıza, sonra milletimize güvenerek girdiğimiz hiçbir mücadeleden boynu bükük ayrılmadık. Milletimize şükran borcumuzu da yaptığımız eserlerle, verdiğimiz hizmetlerle ödedik.

İnşallah 14 Mayıs’ta yine aynı eser ve hizmet aşkıyla, aynı hissiyatla, aynı azim ve kararlılıkla milletimizin huzuruna çıkıyoruz. Antalya’dan da kendisine yakışanı bekliyoruz” dedi.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir