http://www.sexzun.com
11 Mayıs 2024 Cumartesi

Erzurumspor Taraftarlarına Hakaret Eden Belözoğluna 3 Maç Ceza

06 Eylül 2018 Perşembe, 16:42
Erzurumspor Taraftarlarına Hakaret Eden Belözoğluna 3 Maç Ceza

Profesyonel Disiplin Kurulu, sezonun ilk ağır cezalarını açıkladı.

TFF’nin resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre Galatasaray’dan Hasan Şaş ve Belhanda’ya, Başakşehir’den ise Emre Belözoğlu’na ceza verildi.

EMRE BELÖZOĞLU YÖNETİCİYE FİZİKİ MÜDAHALEDE BULUNDU
Medipol Başakşehir forması giyen Emre Belözoğlu, Süper Lig’in 4. hafatsında Erzurumspor maçının ardından, tribündeki taraftarlarla gerdinlik yaşamıştı. Sonrasında olay yerine gelen Erzurumsporlu yöneticiye fiziki müdahalede bulunan tecrübeli futbolcuya 3 maç ceza verildi.

BELHANDA VE HASAN ŞAŞ’A 3 MAÇ CEZA VERİLDİ
Galatasaray’da ise yardımcı antrenör Hasan Şaş ile Belhanda’ya çarptırıldı. Trabzonspor maçında taraftarlarla münakaşaya giren Hasan Şaş, 3 resmi müsabakadan men cezası aldı. Aynı mücadelede rakip futbolcuya sert bir müdahalede bulunan ve direkt kırmzı kart gören Belhanda da 3 maç ceza aldı.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI
“GALATASARAY A.Ş. Kulübü antrenörü HASAN GÖKHAN ŞAŞ’ın, 01.09.2018 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş.-GALATASARAY A.Ş. Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu müsabakasında, rakip takım taraftarlarına yönelik sportmenliğe aykırı hareketi ve hakareti nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 19.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. Kulübü sporcusu YOUNES BELHANDA’nın, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK sporcusu EMRE BELÖZOĞLU’nun, 02.09.2018 tarihinde oynanan BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR – MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu müsabakasında, rakip takım yöneticisine yönelik saldırısı nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 7.800.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir.”

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir