http://www.sexzun.com
11 Mayıs 2024 Cumartesi

İki gün içinde bu saldırıyı boşa çıkarttık

28 Mart 2019 Perşembe, 16:55

Haymana’da vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, döviz kurunda yaşanan dalgalanmayla ilgili “Geçtiğimiz hafta sonu yine benzer bir girişimde bulundular. İki gün içinde bu saldırıyı boşa çıkarttık” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Haymana’da vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Bugüne kadar Haymana’ya cumhurbaşkanı gelmemiş, bize nasip oldu. İlçemizi çok önemli hizmetlerle donattık. Haymana Meslek Yüksekokulu’unu biz açtık. TOKİ vasıtasıyla 196 konut inşa ettik. Gölbaşı-Çalış-Haymana yolunun kalan 2 kilometresini bu yıl tamamlıyoruz. 44 trilyon maliyetli Haymana Sırçasaray Barajı’nın yüzde 70’lik kısmını bitirdik, sulama tesisinin yapımı devam ediyor. Haymana Ovası’nı koruma altına aldık.

Haymana’ya içinde konferans ve spor salonu, yaşlılar lokali, hanımlar lokali olan bir aile yaşam merkezi yapacağız. Haymana Şehitler Meydanı’nı, Ömer Özkan Parkı’nı hizmete sunacağız. Kültür merkezini ilçemize kazandıracağız.

Küçükbaş damızlıklar için yapılan hayvan başına 25 lira destek ödemesinin yanı sıra sürüye katılan her hayvan için 100 lira destek vereceğiz. Haymana aynı zamanda bir tarım şehridir. Kur, faiz, enflasyon şer üçgeninde yaşananlar çiftçilerimizi olumsuz etkiliyor. Doların 7 lirayı aştığı bir dönem yaşadık. Hemen tedbirimizi alıp kontrolümüzü sağladık. Geçtiğimiz hafta sonu yine benzer bir girişimde bulundular. İki gün içinde bu saldırıyı boşa çıkarttık. “Hemen düşüreceğim” diyen yalan söylüyor. Seçimden sonra ekonomimizi bu tür saldırılara karşı daha güçlü hale getirecek yapısal reformları süratle gerçekleştireceğiz.

Türkiye ekonomisinde belediye başkanlarının etkisi var mı? Şu anda belediyelerin çoğu batık, bitik. Personelinin maaşını ödeyemiyor. Ankara’ya aday gönderdiler, adam sahte senetlerle dolaşıyor. Bunlardan belediye başkanı olur mu? Sizlere afaki, ucu açık, belirsiz bir gelecekten söz etmiyorum. Seçimlerden sonraki birkaç ay içinde tüm bu adımları inşallah atmış olacağız. Türkiye ekonomisinin sorumlusu benim. Seçimlerden sonra ekonomik anlamda adımları atacağız, hasılasını da toplayacağız. Yatırıma, üretime, büyümeye, istihdama destek verecek bir ekonomik yapının inşası için çok önemli adımlar atacağız.

Bugüne kadar milletimize sadece hizmet vadettik, hizmet getirdik. Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Eskiğimiz elbette vardır ama ihanetimiz asla olmamıştır. Karşımıza bir ittifakla çıktılar; tek vaatleri yıkmak. Öyle olmasa Pensilvanya’daki terör örgütünün tüm silahşörleri sahaya iner miydi?

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir