http://www.sexzun.com
11 Mayıs 2024 Cumartesi

MHP’nin Kurultay Tarihi Belli Oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ gündeme dair açıklamalarda bulundu. MHP’de kurultayın 17 Mart’ta yapılacağını açıkladı.

19 Eylül 2023 Salı, 15:19

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara’da basın toplantısı düzenledi. Yerel seçimi ve birçok gündem değerlendiren Devlet Bahçeli, Yerel seçimlere heyecanla hazırlandıklarını belirrti.

Bahçeli Konuşmasında,” İl ve ilçe kongrelerimizi sukunet, kardeşlik ve yüksek bir katılım eşliğinde gerçekleştiriyoruz. MHP olarak ne yaptığımızı biliyoruz. Cumhur ittifakı olarak yeni projelerimizle gücümüze güç katacağımıza inanıyoruz. MHP başında sonunda önünde arkasında milletin olmadığı hiçbir irtibat ağının bugüne kadar yanında olmamış bundan sonra da olması düşünülemez.” İfadelerine yer verdi.

Merakla beklenen MHP Kurultayının 17 Mart’ta yapılacağını açıklayan Bahçeli,” Kongre takvimimizi ele aldık. Muradımız Türkiye ve Türk milletine hizmet etmektir. Ülkemizde ve dünyada huzur istiyoruz. Pergelin sabit ayağını Ankara’ya koyuyor, hareketli ayağı ile de muhterif zaman dilimlerinde ve 360 derecelik bir açı ile dünyayı tarıyor ve takip ediyoruz. Tarihini tanımayan ve tarih şuurunu taşımayan milletler hafıza ve idraklerini daha kötüsü de istikbal iradelerini kaybetmeye mahkumdur. MYK’da olağan kurultay ve seçim takvimlerimizi ele aldık.” dedi.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir