http://www.sexzun.com
11 Mayıs 2024 Cumartesi

SAYIN REKTÖR! SİZİ MİLLİ DURUŞUMUZ MU; YOKSA DEV PROJELER Mİ RAHATSIZ ETTİ?

28 Mart 2022 Pazartesi, 09:32

Kardelen TV bir kurum olarak sekiz yıldır kendisine yönelik sataşma ve saldırıları görmezden gelerek, istikameti doğrultusunda ilkeli ve seviyeli duruşunu muhafaza etmiş bir televizyon kanalıdır. Televizyonumuz şehrimizin iftihar kaynağı olan Atatürk Üniversitesinin bu güne kadar gönüllü elçisi gibi davranmıştır. Kurumumuz Atatürk üniversitesinde ki çalışmaları ekranlara taşıdığı gibi ekranlarını üniversitemizin öğretim elemanlarına emanet ederek kuruma güvenini bu güne kadar göstermiştir.

Hal böyleyken; Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı’nın, Kardelen TV’de yayınlanan Arka Plan Programında, canlı yayın konuklarından birinin maksadını aşan ifadelerini program moderasyonu ve Kardelen TV’ye mal etmeye çalışması kafaları karıştırmış ve tarafımızca tuhaf karşılanmıştır. Rektörün gerek program moderasyonuna gerekse Atatürk üniversitesinden bu programa katılacak öğretim üyelerine ekranlarımıza çıkma yasağı getirme girişimi sekiz yıldan sonra ilk kez kurumumuzu açıklama yapma noktasına getirmiştir.

Kamuoyunun bilmesini isteriz ki, yaptığı yayınlar ve istikrarlı bir şekilde sürdürdüğü seviyeli televizyonculuk performansı ile Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden yılın televizyonu ödülünü alan Kardelen TV, kendisine yönelik karalama kampanyalarına yine kendisine yakışır bir şekilde karşılık vermekte kararlıdır.

Bugüne kadar ülkeyi ve şehri ilgilendiren hayati konularda iki satır açıklama yapma zahmetine girmeyen Rektör Çomaklı’nın bir program konuğunun sarf ettiği sözlerin bir kısmını cımbızla çekerek  “Gece Yarısı Bildirilerini” aratmayan bir üslupla kamuoyu bildirisi yayınlaması dikkat çekicidir. Sayın Rektör, erken yattığı güzellik uykusundan ne rüya gördüyse uyanıp, muhtıra gibi bir açıklamaya yapmıştır.

Çanakkale Zaferinin 107. Yıldönümü ve 1915 Çanakkale Köprüsünün açılışını canlı yayınlarla ekranlarına taşıyan ve yaptığı programlarla (Arka Plan programına o akşam MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kamil Aydın ve Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu katılmışlardır) bu büyük coşkunun geniş kitlelere ulaşmasında önemli katkıları olan Kardelen TV, Rektör Çomaklı’ya sormaktadır:

“Rektör bey, merakımızı mazur görün ama, sizi rahatsız eden nedir? Milli Destanımız Çanakkale Zaferi mi; yoksa Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dev projeleri mi? Hangisinden rahatsızsınız?”

Taraflı tarafsız birçok insanın beğenisi kazanan ve yayınlarını Erzurum merkezli olarak tüm dünyaya ulaştıran Kardelen TV, Rektör Çomaklı’dan takdir ya da teşekkür beklememektedir. Sayın Rektörden beklentimiz işine bakmasıdır. Bu tür küçük hesaplar bir rektöre yakışmamaktadır. Makamlar geçici, kurumlar kalıcıdır. Kardelen TV, Erzurum ve Türkiye’nin yüz akı Atatürk Üniversitesiyle gurur duymakta ancak Rektör Çomaklı için aynı şeyi düşünmemektedir.

Ayrıca Sayın Çomaklı bilmelidir ki, makamından aldığı gücü kullanarak Atatürk üniversitesinin kurumsal kimliğini kurumumuzla karşı karşıya getirme çabası tarafımızca oldukça manidar karşılanmaktadır.

Son olarak;

“Sayın Rektör, size tavsiyemiz; televizyon kanalımızı bugünden itibaren daha sık takip etmenizdir. Söz veriyoruz, artık biz de sizi daha sıkı takip edeceğiz.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir