http://www.sexzun.com
24 Nisan 2024 Çarşamba

Sekmen, “Elektriğimizi Kendimiz Üretiyoruz”

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SEKMEN, GELECEK NESİLLERE TEMİZ BİR DOĞA BIRAKMAK İÇİN CİDDİ YATIRIMLAR VE PROJELER HAZIRLADIKLARINI BELİRTTİ.

27 Ocak 2024 Cumartesi, 12:02

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, gelecek nesillere temiz bir doğa bırakmak için ciddi yatırımlar ve projeler hazırladıklarını belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum’da yenilenebilir enerji kaynaklarını harekete geçirme noktasında önemli adımlar attıklarını belirterek, “Kadim kentimizin gerçek gücünü ve potansiyelini ortaya çıkararak, Güneş Enerji Santralleri (GES) Projemiz ile şehrimiz enerji üretim merkezi haline geldi. Gelecek nesillerimiz için temiz bir doğa ancak yenilenebilir enerji ile mümkün olduğunun bilinciyle güneş enerjisi sistemlerine gereken önemi vererek, kendi elektriğimizi üretmek için şehrimizde Güneş Enerji Santralleri inşa ettik. Yerel yönetimler arasında ülkemizin en büyük kamu yatırımı olan Güneş Enerji Santrallerimiz (GES) ile gün ışığını elektrik enerjisine dönüştürüyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir