http://www.sexzun.com
11 Mayıs 2024 Cumartesi

Selami Altınok: AK Parti Bir Dava Ailesi

Ak Parti Erzurum milletvekili Selami Altınok Kardelen TV’de analiz programına konuk oldu. Gündeme dair önemli mesajlar verdi. Ak Parti’nin bir dava ailesi olduğunu vurguladı.

29 Nisan 2023 Cumartesi, 15:10

Ak Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok Kardelen TV’de Analiz Programına konuk oldu.

Ak Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Kardelen TV Genel Yayın Yönetmeni Soner İstanbullu ve Gazeteci yazar Esat Bindesen’in gündeme dair önemli konular ve seçimlere ilişkin sorularını yanıtladı.

Ak Parti’nin bir dava  hareketi olduğunu vurgulayan Selami Altınok,”  Ak Parti ailesi bir dava hareketidir: bir dava şuuruyla hareket ediyor. Vefa şuuru hareketi bizde deavm ediyor. Bizde küskünlük olmaz.  Biz de kırgınlık olmaz. Biz de farklı yollara sapma olmaz .Sapanlar kaybetti. Sapanları gördük. Şimdi daha düne kadar kendi değerlerine 24 saat hakaret edenlerin listesinin altında ambleminin altında seçime giriyorlar , eminim çok büyük bir sıkıntı ile giriyorlar. ” dedi.

Ak Parti Erzurum 2. sıra milletvekili adayı Av. Fatma Öncü hakkında yapılan asılsız iddialarla dolu eleştirilere değinen Selami Altınok, Hain terör Örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin Erzurum milletvekili adayını örnek gösterdi ve :”  Fatma hanım İspir’de doğmuş bir dadaş kızı. Birileri Mardin’den alıyor, hiç Erzurum’u bilmeyen, hayatı boyunca Erzurum’a gelmemiş birilerini, Mardinli birisini alıp getirip Erzurum’a aday yapıyor. Kimse ona demiyor ki , kardeşim Abdürrahim Fırat Kürt kökenli kardeşimiz ve bizim listemizde. Erzurum’da yaşamış , babası dedesi hep burada yaşamış Kürt kökenli adayımız. Herkesin tanıdığı bir aday, demezler mi Mardinli bir kadını kim olduğunu bilmeden Erzurum’a aday yapıyorsunuz. Bu ithal olmuyor da , İspir’de, ‘Değirmenli ‘de doğmuş , ama eğitim tahsil ve sağlık sebebiyle başka bir şehre gitmiş bir insanın gelip kendi şehrinden aday olmasından daha doğal ne olabilir?  Onu söyleyenlerin öncelikle HDP’nin adayı hiç Erzurum’u bilmeyen, Hınıs’ı, Tekman’ı ve Erzurum sokaklarını bilmeyen o kadınla alakalı konuşmaları lazım. Bizim adaylarımızın hepsi yerli ve milli”  şeklinde ifade etti.

Selami Altınok , Erzurum adayları ile Erzurum halkının yüzünü kara çıkartmayacaklarını belirtti.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Erzurum mitingine katılımın az olmasını da değerlendiren Selami Altınok,” Bu kadar aşağılanmadan sonra masaya oturursanız Erzurumlu sizi affetmez” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Erzurum’a dev yatırımların yapıldığına dikkat çeken Altınok,  Horasan ve Pasinler ilçelerine organize sanayii kurulacağının da müjdesini verdi.

Altınok ayrıca, 2018 seçimlerine göre bu seçimleri daha heyecanlı gördüğünün de altını çizdi.

 

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir