http://www.sexzun.com
13 Mayıs 2024 Pazartesi

TÜRKİYE GÜREŞ ŞAMPİYONASI’NDA TORTUM RÜZGÂRI

13 Haziran 2023 Salı, 17:03

SİVAS’TA DÜZENLENEN OKUL SPORLARI GÜREŞ TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR. 65 ŞEHİRDEN 1600 SPORCUNUN KATILIMIYLA 15 HAZİRAN’A KADAR SÜRECEK OLAN MÜSABAKALARA TORTUM BELEDİYE SPOR KULÜBÜ GÜREŞÇİLERİ DAMGA VURDU. DADAŞ PEHLİVANLAR, GENÇLER A GRUBU TÜRKİYE GÜREŞ ŞAMPİYONASI’NDA TORTUM’A TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU VE 2’NCİLİĞİNİ GETİREREK BAŞARILARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ.

Sivas’ta düzenlenen Okul Sporları Türkiye Güreş Şampiyonası devam ediyor.  4 Eylül Spor Vadisi Taha Akgül Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve 65 ilden 1600 sporcunun katıldığı müsabakalarda sporcular, dereceye girebilmek için ter döktü. Müsabakalara Tortum Belediye Spor Kulübü Güreşçileri damga vurdu.

TÜRKİYE ŞAMPİYONU TORTUM’DAN…

Tortum Belediye Spor Kulübü’nün Dadaş pehlivanları Gençler A Grubu Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Tortum’a Türkiye şampiyonluğu ve 2’nciliğini getirerek başarılarına bir yenisini daha ekledi.

EFECAN YALÇIN, TÜRKİYE ŞAMPİYONU, HALİL İBRAHİM UZUN TÜRKİYE 2’NCİSİ OLDU 

Gençler A Grubu Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Tortum Spor Kulübü güreş takımından Efecan Yalçın 60 Kg’da Türkiye şampiyonu olurken, Halil İbrahim Uzun da 50 Kg’da Türkiye 2’ncisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

YİĞİDER, “GÜREŞE VERDİĞİMİZ ÖNEM VE EMEKLERİN MEYVESİNİ ALMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ”

Tortum Belediye Spor Kulübü sporcuları madalyalarını kendilerini yalnız bırakmayan Tortum Belediye Başkanı Muammer Yiğider’in elinden aldı. Başkan Yiğider, “Ata sporumuz olan güreşe verdiğimiz önem ve emeklerin meyvesini almanın gururunu yaşıyoruz. Sivas’ta düzenlenen Gençler A Grubu Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Tortum Spor Kulübü güreş takımımızdan Efecan Yalçın, 60 Kg’da Türkiye Şampiyonu olurken, Halil İbrahim Uzun da 50 Kg’da Türkiye 2’ncisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Bu gururu yaşatan genç kardeşlerimizi yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Yiğider, “Ayrıca güreş antrenörlerimiz Bilal Çakmak ile Samet Kaya’ya ve Tortum Spor Kulübü yönetimimize içtenlikle teşekkür ediyorum. Sizlerin destekleri ve emekleri olmadan bu başarılar elde edilemezdi. Başarılarınızın daim olmasını temenni ediyor, yolunuzun açık olmasını ve sırtınızın yere gelmemesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.

KARDELENHABER/ YUNUS AKGÜL

 

 

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir