http://www.sexzun.com
24 Nisan 2024 Çarşamba

Yakutiye Anadolu Lisesi’nden Bilim Fuarı

Erzurum Yakutiye Anadolu Lisesi’nde açılan bilim fuarı ile “Atatürk ve Cumhuriyet” temalı resim sergisi beğeni topladı.

29 Aralık 2023 Cuma, 16:00

Erzurum Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik tarafından gerçekleştirilen açılışta 4006 bilim fuarının yanı sıra Cumhuriyetimizin 100.yılı anısına “Atatürk ve Cumhuriyet” temalı resim sergisi aynı anda ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Açılış programına İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurahman Gazioğlu, il müdür yardımcıları, şube müdürleri, Okul Müdürü Kemal Balcı, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Bilim fuarında öğrencilerin yapmış oldukları 20 farklı proje ziyaretçilere tanıtıldı.

Törende konuşan Okul Müdürü Kemal Balcı, “Tübitak‘ın desteğiyle bu yıl ikincisini düzenlediğimiz Tübitak 4006 Bilim Fuarının açılışını gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyiz. Öğretmen ve öğrencilerimizin gayretli çalışmaları ile ortaya çıkan bu projelerin bilim ve teknikte yeni buluşlara kapı aralamasını temenni ederiz. Bu fuarda çeşitli çalışmalarını sergileyen gençlerimiz, ileride ülke yararına olacak büyük buluşların mimarı olabilirler. Her biri birer bilim adamı olarak ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine ulaştırabilir. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerimize teşekkür ederim” diye konuştu.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir