http://www.sexzun.com
25 Nisan 2024 Perşembe

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Operasyon Sinyali

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’ye yönelik yapılan hain saldırılara ilişkin kara harekatının sinyalini verdi. Türkiye’yi hedef alan teröristlerin kökünün kazınacağını açıkladı.

22 Kasım 2022 Salı, 16:19

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’nin en yüksek barajı olan Yusufeli Barajı’nın açılışını yaptı. Açılış konuşmasında terörle mücadeleye ilişkin önemli mesajlara verdi.

Hain terör örgütü YPG/PKK’nın Gaziantep’te sivilleri şehit ettiği saldırıya değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan;”Kendini en güvenli hissettiği yerde başına yağan bombaları hazmedemeyen terör örgütü bu defa da sınır bölgelerimizdeki sivil yapıları ve insanları hedef almıştır. Bu vesileyle Karkamış’ta hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. 4 yaşında çocuk ya. 4 yaşında şehidimiz, 22 yaşında öğretmenimiz rahmetli oldular. İnşallah bu kardeşlerimizin dökülen tek damla kanı dahi boşa gitmeyecektir. dedi.

Sınırlarımızın güvenliğine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan:

“Artık bu saatten sonra bizim için tek bir ölçü vardır. Tek bir sınır vardır. O da kendi ülkemizin kendi vatandaşlarımızın güvenliğidir. Bu güvenlik nereden başlayacaksa oraya kadar gitmek en meşru hakkımızdır. En başta kendi güvenlikleri için binlerce kilometre öteden gelip fütursuzca güç kullananların bu hakkımızı anlayışla karşılamaları gerekiyor. Irak ve Suriye sınırlarımızın bir kısmında bu güvenlik çizgisini olması gereken yere zaten çektik. Halen sınırlarımıza ve vatandaşlarımıza saldırıların devam ettiği yerlerde de bu çizgiyi olması gereken yere kadar çekmemize kimse mani de olamaz, karşı da çıkamaz.” şeklinde net açıklamalarda bulundu.

“Dostlarımızla birlikte hepsinin kökünü de kazıyacağız”

Cumhurbaşkanı Kara Harekatının sinyalini ise, “Birkaç gündür uçağımızla, topumuzla, SİHA’mızla teröristlerin tepesindeyiz. İnşallah en kısa sürede tankımızla, askerimizle, bizimle birlikte yol yürüyen, yürüyecek olan dostlarımızla birlikte hepsinin kökünü de kazıyacağız bunu da böyle bilin.” sözleriyle verdi.

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir