http://www.sexzun.com
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Sadir Durmaz: Emanet Tekrar Ehline Emanet Edilecektir

MHP  Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz , MHP’nin ‘100. yıl Seçimi Programı’na konuk oldu. Yerel yönetimler vizyonu konusunun ele alındığı programda , Sadir Durmaz CHP belediyelerini terör ve hizmet konusunda sert sözlerle eleştirdi.

03 Mayıs 2023 Çarşamba, 16:31

Anadolu Yayıncılar Derneği’nin girişimleriyle düzenlenen 100. yıl seçim programı özel konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Gazeteci Büşra Cin’in sunduğu programın  son konuğu MHP  Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz oldu.

Programda MHP’nin yerel yönetim ve üretken belediyecilik vizyonu konuşuldu.

MHP  Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz,  MHP’nin  ” Lider ülke Türkiye ” idealine vurgu yaptı.

İBB’de terör kadrolaşması ve yapılaşmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sadir Durmaz ,”  Sadece İstanbul’da değil, İzmir , Adana ve Mersin’de de bunun gibi bir çok örneği söyleyebiliriz. Müfettişlerin o belediyelerde yaptıkları teftiş çalışmaları sonrası resmi raporlarına intikal etmiş konular.  Ve yargı süreci de başlamış.  Bu konuda biz de parti olarak duyarlılık gösterdik. Bu konunun vicdanları kanattığını bu belediyelerin PKK’lılara iş ve istihdam sağlanacak yer olmadığını , bunu yapanlardan da milletimizin vakti saati geldiğinde her türlü hesabı soracağını dersi vereceğini somut olarak ifade ettik. Bu vicdanları kanatan ve vicdanlara sığmayan bir uygulamadır. Bunun  yanısıra Zillet İttifakı tarafından HDP’nin desteği ile kazanılmış bu belediyelerde bugüne kadar vatandaşın beklentisine talebine uygun hiçbir çalışmanın faaliyetin yapılmadığını üzülerek görüyoruz. Ümit ederim ilk seçimde bunun hesabı sorulacaktır. Emanet tekrar ehline emanet edilecektir.” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun belediyelerde işçi çıkarmayacağız vaadine rağmen işçi çıkarmalarını da eleştiren Sadir Durmaz , ” Sayın kılıçdaroğlu’nun şeref sözü olarak söylediği işten hiç kimseyi çıkarmayacağız dedikleri yerlerde binlerce Mersin’de , Adana’da binlerce çalışan haksız yere haksız bir şekilde işlerinden edildi. Mahkeme kararı ile işlerine iade hakkı elde edenler ise işlerine iade edilmedi. bir kısmının da tazminatları ödenmedi. Sayın Kılıçdaroğlu2nun şeref sözü yere düştü. Bir kere daha verdiği bir sözün arkasında duramadı. Sadece İstanbul’da 23 bin kişi işinden edildi. Ekmeğinden edildi. Yerine 53 bin kişi alındı ve bunların içinde de PKK ile iltisaklı kişiler var . ” açıklamasında bulundu.

 

 

Yorum yazın...

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir